StPr/25/1807
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 6 000 PLN
Zakres obowiązków:
- zarządzanie lokalem gastronomicznym,
- kierowanie zespołem podległych pracowników,
- szkolenie i nadzorowanie rozwoju podległych pracowników lokalu gastronomicznego,
- opracowywanie grafików pracy zespołu z uwzględnieniem przepisów,
- opracowywanie i wprowadzanie standardów pracy oraz zasad obsługi klientów,
- kontrolowanie przestrzegania przez pracowników przepisów, w szczególności dotyczących higieny przyrządzania i podawania potraw,
- dbanie o odpowiedni standard świadczonych usług,
- dbanie o wynik finansowy lokalu,
- zamawianie produktów oraz negocjowanie cen i warunków dostaw
z dostawcami,
- akceptowanie menu,
- prowadzenie rozmów handlowych z klientami np. dotyczących organizacji przyjęć, bankietów itd.,
- dbanie o wizerunek lokalu,
- przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji obowiązującej w zakładzie,
- dbanie o przestrzeganie przepisów bhp, ochrony ppoż. i ochrony środowiska.
Miejsce pracy:
TADEUSZA REJTANA 10, 35-310 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Pracodawca:
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ POLSKIEGO ZWIĄZKU ORGANIZATORÓW ZAKŁADÓW AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ I WARSZTATÓW TERAPII ZAJĘCIOWE
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie ogólnokształcące
- : prawo jazdy kat. B, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Inne wymagania:
: prawo jazdy kat. B, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
517 378 991
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail