453784
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 50 000 NOK
Zakres obowiązków:
Zarządzanie pracą personelu kuchennego oraz odpowiedzialność za całokształt pracy w kuchni: zapewnienia jakości i sprawnej obsługi, bezpieczeństwa żywności (HACCP) i wysokich standardów kulinarnych, kontrola kosztów, planowanie budżetu, planowanie i zarządzanie personelem we współpracy z zastępcą Kierownika Kuchni, dbanie o dobrą komunikację i atmosferę w zespole.
Miejsce pracy:
Kulltangv 70, 3921 Porsgrunn, Norwegia
Pracodawca:
Egon Porsgrunn
Liczba godzin pracy w tygodniu:
36
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: preferowany- menedżerski/zarządzanie
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- bez nałogów
- Wymagane doświadczenie w pracy jako menedżer/związanej z pracą i zarządzaniem w branży gastronomicznej (w kuchni) – min. 2 lata. Cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Inne wymagania:
Wymagane doświadczenie w pracy jako menedżer/związanej z pracą i zarządzaniem w branży gastronomicznej (w kuchni) – min. 2 lata. Cechy lidera zespołu, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Menedżer kuchni

Zaloguj się przez Facebook