StPr/25/0389
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 8 000 PLN
Zakres obowiązków:
Księgowanie wszystkich dokumentów firmy (faktury kosztowe, przychodowe, operacje bankowe itp.).
Prowadzenie ksiąg rachunkowych
Prowadzenie ewidencji pomocniczych.
Przygotowywanie deklaracji podatkowych oraz sprawozdań.
Współpraca z instytucjami zewnętrznymi, takimi jak Urząd Skarbowy i ZUS.
Księgowanie wyciągów bankowych i przygotowywanie przelewów.
Uzgadnianie i potwierdzanie sald z kontrahentami
Miejsce pracy:
Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 7, 48-100 Głubczyce, powiat: głubczycki, woj: opolskie
Pracodawca:
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA "BIEL-SER"
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie ogólnokształcące
- dokładność , dobra organizacja pracy, dobra obsługa komputera
- [Umiejętność 2] : Doświadczenie w księgowości, szczególnie w spółkach produkcyjnych. [Umiejętność 1] : Bardzo dobra znajomość programów firmy Insert GT (subiekt, rewizor) [Inne] : Doświadczenie w księgowości, szczególnie w spółkach produkcyjnych. Bardzo dobra znajomość programów firmy Insert GT (subiekt, rewizor) Umiejętność prowadzenia pełnej księgowości. Znajomość przepisów podatkowych i sporządzania deklaracji. Umiejętność przygotowywania sprawozdań finansowych. Dobra organizacja pracy.
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : Doświadczenie w księgowości, szczególnie w spółkach produkcyjnych. [Umiejętność 1] : Bardzo dobra znajomość programów firmy Insert GT (subiekt, rewizor) [Inne] : Doświadczenie w księgowości, szczególnie w spółkach produkcyjnych. Bardzo dobra znajomość programów firmy Insert GT (subiekt, rewizor) Umiejętność prowadzenia pełnej księgowości. Znajomość przepisów podatkowych i sporządzania deklaracji. Umiejętność przygotowywania sprawozdań finansowych. Dobra organizacja pracy.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Aneta Nerka
Nr telefonu:
600392822
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Zaloguj się przez Facebook