MŁODSZY KUCHARZ PUNKTU ŻYWIENIA ZESPOŁU DS. OBSŁUGI PLACÓWKI SG W BIAŁEJ PODLASKIEJ

MŁODSZY KUCHARZ PUNKTU ŻYWIENIA ZESPOŁU DS. OBSŁUGI PLACÓWKI SG W BIAŁEJ PODLASKIEJ

Powiatowy Urząd Pracy w Białej Podlaskiej

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę w zastępstwie
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 4 666 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/1820

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę w zastępstwie

Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
+dodatek stażowy w przypadku posiadania co najmniej 5-letniego udokumentowanego stażu pracy

Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem i pobranym prowiantem na cały dzień, właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych potraw, porcjowanie i wydawanie potraw, dbałość o jakość i ilość przyrządzanych posiłków, pobieranie z magazynu produktów żywnościowych, dbałość o należyty stan sanitarno-higieniczny wytwarzanych potraw, sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych zgodnie z wymogami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej systemu HACCP, pobieranie próbek żywności, właściwe ich oznakowanie i przechowywanie zgodnie z obowiązującymi przepisami

(praca w godzinach 7:00 - 20:00)

Miejsce pracy:
Dokudowska 19, 21-500 Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie

Pracodawca:
Nadbużański Oddział Straży Granicznej w Chełmie

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: podstawowe
  • komunikacja i współpraca w zespole
  • WYMAGANIA NIEZBĘDNE: wykształcenie podstawowe, aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do wykonania badań w celu wydania ww. orzeczenia (brak przeciwwskazań do pracy przy żywieniu zbiorowym), dyspozycyjność (praca w systemie dwuzmianowym), umiejętność pracy w zespole, brak współpracy z organami bezpieczeństwa w latach 1944-1990 WYMAGANIA DODATKOWE: doświadczenie zawodowe w gastronomii


Inne wymagania:
WYMAGANIA NIEZBĘDNE: wykształcenie podstawowe, aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do wykonania badań w celu wydania ww. orzeczenia (brak przeciwwskazań do pracy przy żywieniu zbiorowym), dyspozycyjność (praca w systemie dwuzmianowym), umiejętność pracy w zespole, brak współpracy z organami bezpieczeństwa w latach 1944-1990 WYMAGANIA DODATKOWE: doświadczenie zawodowe w gastronomii

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Monika Łapińska

Nr telefonu:
(82) 568 50 91

Wymagane dokumenty:
DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA NIEZBĘDNE: list motywacyjny, CV, oświadczenie o niewspółpracowaniu z organami bezpieczeństwa państwa w latach 1944-1990 (nie dotyczy kandydatów/kandydatek urodzonych 1 sierpnia 1972 r. lub później) DOKUMENTY I OŚWIADCZENIA DODATKOWE: oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych zawartych, w dokumentach aplikacyjnych jeżeli w zakresie tych danych zawarte są szczególne kategorie danych, o których mowa w art. 9 ust. 1 RODO, kopia dokumentu potwierdzającego posiadane doświadczenie zawodowe w gastronomii (świadectwo pracy, zaświadczenie, inne)

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon
Dodano: 14.11.2025, 03:27
ID ogłoszenia: 349925
Udostępnij:
Dodano: 14.11.2025, 03:27
ID ogłoszenia: 349925

Zobacz inne oferty

Do góry