Zakres obowiązków:
Sporządzanie mieszanek lodowych zgodnie z otrzymanymi zleceniami gotowania przy zachowaniu prawidłowych parametrów technologicznych. PRACA CIĘŻKA.
Pracownik zapewnia:
Standardy higieniczne w obszarze półproduktów
Prawidłowe wypełnianie dokumentacji produkcyjnej
Prawidłowe stany magazynowe surowców
Przestrzeganie przepisów BHP w obszarze
Pracownik odpowiada za:
Prowadzenie procesów technologicznych w zakresie produkcji półproduktów zg. z wytycznymi jakościowymi i technologicznymi
Jakość produkowanych mieszanek na zmianie
Prowadzenie nadzoru nad CCP
Dostępność surowców na zmianie , poprzez monitoring stanów, prawidłowe zużycie i czasowe zgłaszanie zapotrzebowanie do pracownika rozliczeń
Nadzór i realizację procesów higienicznych w obszarze zg. z planem higieny obszaru i wymaganiami określonymi w instrukcjach i procedurach zakładu
Prowadzenie i nadzór nad zapisami z zakresu dokumentowania procesów higienicznych
Nadzór nad właściwą segregacją opakowań po zużytych surowcach
Rejestrację awarii i zgłaszanie ich Liderowi/Kierownikowi zmiany
Prawidłową eksploatację urządzeń zgodnie z instrukcją obsługi.
Zgłaszanie wszystkich nieprawidłowości z zakresu BHP, jakości , infrastruktury KZ/Liderowi
Wsparcie przy procesach optymalizacyjnych w obszarze
Wsparcie przy wdrażaniu nowych pracowników
Dbałość o mienie zakładu
Oferujemy:
dofinansowanie do posiłków,
prywatna opieka medyczna LUXMED,
dofinansowanie do Karty Multisport,
ubezpieczenie na życie PZU na preferencyjnych warunkach,
swobodny dostęp do kawy i herbaty,
bezpłatny parking,
pyszne paczki lodowe.
I umowa na okres próbny: 3mce,
II umowa na czas określony: 2 lata,
docelowo na czas nieokreslony.
Praca na 3 zmiany w godz. 6-14, 14-22, 22-6
GIEŁDA PRACY w dniu 09.10.2024r (środa) godz. 10.00
Sala konferencyjna, Budynek A, piętro II, pok. nr 209
Miejsce pracy: Torowa 13, 95-082 Chechło Pierwsze, powiat: pabianicki, woj: łódzkie
Pracodawca: FF MARKA WŁASNA Spółka z o.o.
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Typ propozycji: praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- sumienność, książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, komunikatywność, odpowiedzialność
- mile widziane doświadczenie w branży spożywczej
Inne wymagania:
mile widziane doświadczenie w branży spożywczej
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Martyna Kardas
Nr telefonu:
721 208 174
Wymagane dokumenty:
skierowanie
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 9-17
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 600 do 5 200 PLN