StPr/25/3652
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 9 000 do 11 000 PLN
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę. Możliwość rozwoju zawodowego oraz realizacja ciekawych projektów. Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy. Pakiet benefitów dofinansowanie karty MultiSport, prywatna opieka medyczna Medicover, ubezpieczenie grupowe PZU, bony na święta, zniżki na produkty firmowe. Program poleceń pracowniczych 2 500 zł netto (za polecenie osoby na stanowisko Operatora maszyn lub Pracownika brygady myjącej) lub 1 000 zł netto (za polecenie osoby na pozostałe stanowiska). Finansowa nagroda roczna. Praca w zgranym, pomocnym zespole.
Zakres obowiązków:
Prowadzenie projektów rozwoju nowych, innowacyjnych produktów od momentu kreacji pomysłu do pierwszej produkcji.
Śledzenie trendów i rozwiązań na rynku spożywczym, inicjowanie projektów.
Rozwijanie współpracy z dostawcami surowców i maszyn pod kątem pozyskiwania innowacyjnych rozwiązań technologicznych.
Przygotowywanie dokumentacji technologicznej produktów
Współpraca z jednostkami badawczymi w zakresie m.in. prowadzenia badań stabilności, analiz fizykochemicznych itp.
Miejsce pracy:
32-084 Morawica, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Pracodawca:
U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- zawód: Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 2)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności i żywienia. Co najmniej 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej lub pokrewnej. Znajomość prawa żywnościowego. Znajomość systemów jakościowych: HACCP, IFS, ISO 22 000. Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie min. B1. Znajomość środowiska Office. Umiejętność zarządzania personelem, wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne. Wysokorozwinięta umiejętność organizacji pracy, logiczne myślenie i poprawne wnioskowanie. Dyspozycyjność. Umiejętność pracy pod presją czasu.
Inne wymagania:
Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności i żywienia. Co najmniej 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej lub pokrewnej. Znajomość prawa żywnościowego. Znajomość systemów jakościowych: HACCP, IFS, ISO 22 000. Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie min. B1. Znajomość środowiska Office. Umiejętność zarządzania personelem, wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne. Wysokorozwinięta umiejętność organizacji pracy, logiczne myślenie i poprawne wnioskowanie. Dyspozycyjność. Umiejętność pracy pod presją czasu.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Elzbieta Bunar
Nr telefonu:
126868170
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
. - Przegorzały -Rondo Grunwaldzkie -IKEA -Prądnik Czerwony -Nowa HUta -Grzegórzki