StPr/24/2649
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 300 PLN
- ciekawa i odpowiedzialna praca w stabilnej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, - możliwość podnoszenia swoich umiejętności, - wsparcie doświadczonego zespołu, - zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na pełen etat, - atrakcyjne wynagrodzenie, - dofinansowanie wypoczynku, dodatkowe świadczenia socjalne.
Zakres obowiązków:
Do obowiązków zatrudnionej osoby należeć będzie m.in.:
- przygotowanie prób rozwojowych na podstawie receptur,
- przeprowadzenie badań fizykochemicznych preparatów owocowych,
- ocena jakości surowców,
- udział w przygotowywaniu prezentacji.
Pracodawca zastrzega sobie prawo do skontaktowania się tylko z wybranymi kandydatami.
Miejsce pracy:
Przemysłowa 8, 08-110 Żelków-Kolonia, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Pracodawca:
ZENTIS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: technologia żywności
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- - wykształcenie średnie lub wyższe - preferowane technologia żywności, chemia, biologia; - zainteresowania kulinarne; - znajomość obsługi pakietu MS Office oraz urządzeń biurowych.
Inne wymagania:
- wykształcenie średnie lub wyższe - preferowane technologia żywności, chemia, biologia; - zainteresowania kulinarne; - znajomość obsługi pakietu MS Office oraz urządzeń biurowych.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dorota Paczuska
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV i zgoda na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji. "Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest Zentis Polska Sp. z o.o., moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko młodszy specjalista. Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO". (data i podpis kandydata do pracy)
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, poczta