StPr/25/5839
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Morawica Ciekawa, pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie. Regularne, pewne i atrakcyjne wynagrodzenie. Pakiet benefitów dofinansowanie karty MultiSport, grupowe ubezpieczenie PZU, bony na Święta. Stałą zniżkę na produkty firmowe (bez limitu). Finansową nagrodę roczną. Program poleceń pracowniczych 2 500 zł netto (za polecenie osoby na stanowisko Operatora maszyn lub Pracownika brygady myjącej) lub 1 000 zł netto (za polecenie osoby na pozostałe stanowiska). Przyjazny i pomocny zespół pełen pasjonatów swojej pracy. Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie będącej liderem w swojej kategorii.
Zakres obowiązków:
Realizacja wymogów systemowych: HACCP, IFS, BRC i ISO 22 000.
Nadzór nad zasadami GHP.
Kontrola jakości przyjętych do zakładu: surowców, półproduktów zgodnie z obowiązującymi specyfikacjami (np. temperatura, pH, ocena organoleptyczna itd.).
Identyfikacja wad jakościowych surowców, wyrobów oraz zgłaszanie i dokumentowanie reklamacji.
Nadzór nad realizacją zasad GMP w tym nadzór nad parametrami procesu produkcyjnego (temperatura, czas, pH, itd.).
Kalibracja i sprawdzanie urządzeń.
Nadzór nad codzienną jakością produkowanych wyrobów i rozwiązywanie bieżących problemów produkcyjnych.
Udoskonalanie istniejących receptur, wprowadzanie modyfikacji technologicznych.
Ocena organoleptyczna produktów.
Walidacja procesów produkcyjnych i higienicznych.
Nasze wymagania
Miejsce pracy:
Morawica 306, 32-060 Morawica, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Pracodawca:
U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- zawód: Inżynier technologii żywności
- Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności i żywienia lub pokrewne. Znajomość wymogów: HACCP, IFS, BRC i ISO 22 000. Znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office. Dyspozycyjność, samodzielność, łatwość w podejmowaniu decyzji. Dobra organizacja pracy. Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne.
Inne wymagania:
Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności i żywienia lub pokrewne. Znajomość wymogów: HACCP, IFS, BRC i ISO 22 000. Znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office. Dyspozycyjność, samodzielność, łatwość w podejmowaniu decyzji. Dobra organizacja pracy. Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Pracodawca
Nr telefonu:
725320900
Wymagane dokumenty:
.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon

Zaloguj się przez Facebook