NAUCZYCIEL PROWADZĄCY ZAJĘCIA KULINARNE I ZDROWEGO ODŻYWIANIA W PRZEDSZKOLU

NAUCZYCIEL PROWADZĄCY ZAJĘCIA KULINARNE I ZDROWEGO ODŻYWIANIA W PRZEDSZKOLU

Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Tryb pracy
Stacjonarna
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 1 200 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/1287

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 1 200 PLN

Zakres obowiązków:
-Prowadzenie zajęć kulinarnych w przedszkolu dostosowanych do wieku i możliwości dzieci.
-Przekazywanie wiedzy z zakresu zdrowego odżywiania i zasad zbilansowanej diety.
-Opracowywanie i planowanie tematów zajęć.
-Zachęcanie do aktywnego udziału i pracy zespołowej podczas zajęć.
-Kształtowanie pozytywnego stosunku do zdrowego stylu życia.

Umowa o pracę na okres roku szkolnego 2025/2026, sysstem jednozmainowy w godz.: 6.30-17.00 od pn. do pt. wg grafiku w ramach 1/4 etatu tj.10h/tydz.

Miejsce pracy:
Listopadowa 59, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie

Pracodawca:
Placówka Oświatowa JONATAN P.S.A.

Liczba godzin pracy w tygodniu:
10

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
  • Przygotowanie pedagogiczne, inicjatywa, otwartość, Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne
  • Wymagane ukończone studia magisterskie jednolite na kierunku pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna oraz dodatkowo studia podyplomowe z zakresu np. Dietetyki, Technologii żywności i żywienia człowieka, Gastronomii lub innych pokrewnych. Możliwe jest również posiadanie skończonego kursu kwalifikowanego z zakresu Edukacji żywieniowej lub kulinarnej, dietetyki. Doświadczenie nie jest wymagane.


Inne wymagania:
Wymagane ukończone studia magisterskie jednolite na kierunku pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna oraz dodatkowo studia podyplomowe z zakresu np. Dietetyki, Technologii żywności i żywienia człowieka, Gastronomii lub innych pokrewnych. Możliwe jest również posiadanie skończonego kursu kwalifikowanego z zakresu Edukacji żywieniowej lub kulinarnej, dietetyki. Doświadczenie nie jest wymagane.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Agnieszka Borak

Nr telefonu:
736 667 041

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV na adres e-mail, kontakt tel

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Dodano: 17.10.2025, 04:27
ID ogłoszenia: 336184
Udostępnij:
Dodano: 17.10.2025, 04:27
ID ogłoszenia: 336184

Zobacz inne oferty

Do góry