StPr/25/0381
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
Przygotowanie surowców do produkcji; Przeprowadzanie procesu produkcji półproduktów i wyrobów gotowych ; Nadzorowanie i kontrolowanie zmian produktu w trakcie produkcji na podstawie szczegółowych wytycznych technologii produkcji; Obsługa maszyn i urządzeń oraz ich konserwacja na podstawie instrukcji i dokumentacji technologicznej; Posługiwanie się aparaturą kontrolno-pomiarową stosowana w przetwórstwie spożywczym; Identyfikowanie zagrożeń bezpieczeństwa żywności i monitorowanie krytycznych punktów kontroli w procesach produkcji oraz podejmowanie działań korygujących zgodnie z zasadami europejskich dyrektyw Dobrej Praktyki Higienicznej, zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli.
Miejsce pracy:
Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- zawód: Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
- Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; Zdolność do wysiłku fizycznego; Staż pracy w zawodzie - min. 6 miesięcy.
Inne wymagania:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; Zdolność do wysiłku fizycznego; Staż pracy w zawodzie - min. 6 miesięcy.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Maciej Guterch
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie