StPr/24/0606
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,5 PLN
System wynagrodzenia: godzinowy
Zakres obowiązków:
Obsługiwanie i nadzorowanie urządzeń do dozowania i mieszania składników recepturowych, w celu przygotowania ciasta do produkcji pieczywa oraz trwałego pieczywa cukierniczego; obsługiwanie i nadzorowanie urządzeń do dzielenia i formowania kształtu ciasta oraz wytłaczania wzorów na powierzchni wyrobów; obsługiwanie i nadzorowanie pieców o działaniu ciągłym i okresowym do wypieku wyrobów; obsługiwanie i nadzorowanie zautomatyzowanych linii do produkcji słonych paluszków; pieczywa i ciastek; nadzorowanie prawidłowości przebiegu poszczególnych operacji i procesów; regulowanie działania maszyn i urządzeń podczas pracy, kontrolowanie wskazań przyrządów kontrolno-pomiarowych i regulowanie parametrów technologicznych; mycie urządzeń, prca w zesp. poch. Białoruskiego/Gruzińskiego/Ukraińskiego/Mołdawskiego.
Miejsce pracy:
Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- mołdawski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany, gruziński, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
- Minimum 2 miesiąc doświadczenia na danym stanowisku, umiejętność obsługi linii/maszyn produkcyjnych, dyspozycyjność praca zmianowa, predyspozycje do ciężkiej pracy fizycznej, obsługa maszyn/urządzeń produkcyjnych różnego rodzaju pieczywa: chleba, bułek, pieczywa chrupkiego oraz pieczywa cukierniczego: herbatników, krakersów, pierników, wafli i innych podobnych wyrobów. *Wymagany język mołdawski bądź gruziński ze względu na pracę w grupie osób, która składa się w większości z osób pochodzenia gruzińskiego bądź mołdawskiego.
Inne wymagania:
Minimum 2 miesiąc doświadczenia na danym stanowisku, umiejętność obsługi linii/maszyn produkcyjnych, dyspozycyjność praca zmianowa, predyspozycje do ciężkiej pracy fizycznej, obsługa maszyn/urządzeń produkcyjnych różnego rodzaju pieczywa: chleba, bułek, pieczywa chrupkiego oraz pieczywa cukierniczego: herbatników, krakersów, pierników, wafli i innych podobnych wyrobów. *Wymagany język mołdawski bądź gruziński ze względu na pracę w grupie osób, która składa się w większości z osób pochodzenia gruzińskiego bądź mołdawskiego.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Natalia Kaznowska
Nr telefonu:
227640316
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie