PEŁNOMOCNIK DS. BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

PEŁNOMOCNIK DS. BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 2 800 zł
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/24/2937

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 2 800 PLN
Wynagrodzenie: 2800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na okres próbny do 3 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.

Zakres obowiązków:
- Zakres obowiązków:
1. Przygotowywanie danych wejściowych i wyjściowych do przeglądu systemów zarządzania w obszarze bezpieczeństwa żywności,
2. zarządzanie systemem jakości ze szczególnym uwzględnieniem: wdrożenia, utrzymania i doskonalenia obszarów tego systemu,
3. aktualizacja zapisów systemowych,
4. analiza efektywności systemu jakości , doskonalenie systemu jakości,
5. koordynacja audytów wewnętrznych i zewnętrznych,
6. zlecenie badań produktów wg harmonogramów,
7. odpowiedzialność za dokumentację produktów,
8. nadzór nad procesem reklamacyjnym,
9. utrzymywanie kontaktów z dostawcami i producentami.
- Praca na 1/2 etatu w godzinach 8:00-16:00 - do uzgodnienia z pracodawcą.

Miejsce pracy:
Obroki 130, 40-833 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie

Pracodawca:
ARRIBA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Liczba godzin pracy w tygodniu:
20

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
  • Sumienność, Zdolności interpersonalne, Bardzo dobra organizacja pracy, Dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań, Samodzielność w działaniu, Inicjatywa w dzialaniu, Umiejętność pracy pod presją czasu, Wysoka kultura osobista
  • Wymagane wykształcenie wyższe na kierunku: zarządzanie, gastronomia lub pokrewne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana znajomość procedur dokumentacyjnych wg ISO, w tym procedur reklamacyjnych. Mile widziana znajomość przepisów dot. artykułów spożywczych, w tym: przechowywania, transportowania, norm obowiązujących w Polsce i UE. Mile widziana znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego.


Inne wymagania:
Wymagane wykształcenie wyższe na kierunku: zarządzanie, gastronomia lub pokrewne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana znajomość procedur dokumentacyjnych wg ISO, w tym procedur reklamacyjnych. Mile widziana znajomość przepisów dot. artykułów spożywczych, w tym: przechowywania, transportowania, norm obowiązujących w Polsce i UE. Mile widziana znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Danuta Pająk

Nr telefonu:
32-258-69-86

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt telefoniczny (Tel. 32-258-69-86) w godzinach 8:00-15:00 lub e-mail: [email protected]

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail., Godziny : 8:00-15:00
Dodano: 28.11.2024, 04:45
ID ogłoszenia: 91834
Udostępnij:
Dodano: 28.11.2024, 04:45
ID ogłoszenia: 91834

Zobacz inne oferty

Do góry