StPr/24/2937
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 2 800 PLN
Wynagrodzenie: 2800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na okres próbny do 3 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
Zakres obowiązków:
- Zakres obowiązków:
1. Przygotowywanie danych wejściowych i wyjściowych do przeglądu systemów zarządzania w obszarze bezpieczeństwa żywności,
2. zarządzanie systemem jakości ze szczególnym uwzględnieniem: wdrożenia, utrzymania i doskonalenia obszarów tego systemu,
3. aktualizacja zapisów systemowych,
4. analiza efektywności systemu jakości , doskonalenie systemu jakości,
5. koordynacja audytów wewnętrznych i zewnętrznych,
6. zlecenie badań produktów wg harmonogramów,
7. odpowiedzialność za dokumentację produktów,
8. nadzór nad procesem reklamacyjnym,
9. utrzymywanie kontaktów z dostawcami i producentami.
- Praca na 1/2 etatu w godzinach 8:00-16:00 - do uzgodnienia z pracodawcą.
Miejsce pracy:
Obroki 130, 40-833 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Pracodawca:
ARRIBA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- Sumienność, Zdolności interpersonalne, Bardzo dobra organizacja pracy, Dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań, Samodzielność w działaniu, Inicjatywa w dzialaniu, Umiejętność pracy pod presją czasu, Wysoka kultura osobista
- Wymagane wykształcenie wyższe na kierunku: zarządzanie, gastronomia lub pokrewne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana znajomość procedur dokumentacyjnych wg ISO, w tym procedur reklamacyjnych. Mile widziana znajomość przepisów dot. artykułów spożywczych, w tym: przechowywania, transportowania, norm obowiązujących w Polsce i UE. Mile widziana znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego.
Inne wymagania:
Wymagane wykształcenie wyższe na kierunku: zarządzanie, gastronomia lub pokrewne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana znajomość procedur dokumentacyjnych wg ISO, w tym procedur reklamacyjnych. Mile widziana znajomość przepisów dot. artykułów spożywczych, w tym: przechowywania, transportowania, norm obowiązujących w Polsce i UE. Mile widziana znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Danuta Pająk
Nr telefonu:
32-258-69-86
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt telefoniczny (Tel. 32-258-69-86) w godzinach 8:00-15:00 lub e-mail: [email protected]
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail., Godziny : 8:00-15:00