726c99b1-1e4f-4dfa-9572-09232ea18a47
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 220,00 NOK
Zakres obowiązków:
Wyrób i pieczenie pieczywa, ciast oraz innych wyrobów piekarniczych w piekarni należącej do kompleksu hotelarsko-gastronomicznego. Dbanie o wysokie standardy jakości i wyglądu wyrobów. Współpraca z personelem kuchni. Czyszczenie / konserwacja maszyn i urządzeń. Utrzymywanie czystego i zorganizowanego środowiska pracy zgodnie z przepisami BHP.
Facebook - https://www.facebook.com/highlandlodgegeilo
Geilo – okręg Buskerud
Miejsce pracy:
3580 Geilo, Norwegia
Pracodawca:
Highland Lodge
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- bez nałogów
- Wymagany certyfikat – kurs czeladniczy – piekarz/cukiernik (lub wieloletnie doświadczenie). Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy jako piekarz/cukiernik – 2-3 lata. Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie i indywidualnie, pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, pozytywne nastawienie do pracy, wysoka wydajność pracy, dobra organizacja pracy, umiejętność utrzymania porządku i czystości, dbałość o szczegóły. Gotowość do pracy we wczesnych godzinach rannych oraz w porze nocnej. Zorientowanie na klienta. Pasja do przygotowywania wyrobów cukierniczo-piekarniczych.
Inne wymagania:
Wymagany certyfikat – kurs czeladniczy – piekarz/cukiernik (lub wieloletnie doświadczenie). Doświadczenie zawodowe: wymagane w pracy jako piekarz/cukiernik – 2-3 lata. Punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy w grupie i indywidualnie, pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne, pozytywne nastawienie do pracy, wysoka wydajność pracy, dobra organizacja pracy, umiejętność utrzymania porządku i czystości, dbałość o szczegóły. Gotowość do pracy we wczesnych godzinach rannych oraz w porze nocnej. Zorientowanie na klienta. Pasja do przygotowywania wyrobów cukierniczo-piekarniczych.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV, list motywacyjny, referencje
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Piekarz/Cukiernik