StPr/25/1339
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
Obowiązki:
• przygotowywanie próbek wyrobów mięsnych typu convenience food
• przeprowadzanie testów nowych produktów
• zlecanie badań laboratoryjnych próbek zgodnie z wymogami
• współtworzenie kalkulacji produktowych
• współpraca przy tworzeniu receptur
• opracowywanie, aktualizacja oraz nadzór nad specyfikacjami produktów / prób
• definiowanie, analiza procesów produkcyjnych
• wdrażanie nowych produktów do produkcji
• udział w testach liniowych pierwszych produktów
• analiza i optymalizacja przepływu materiału minimalizacja nieefektywności
• optymalizacja wykorzystania czasu pracy pracowników, maszyn, surowca
• opracowywanie informacji niezbędnych na opakowanie / etykietę produktu
• opracowywanie QAS oraz kart technologicznych
• szkolenia dotyczące wybranych procesów produkcji
Miejsce pracy:
ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie
Pracodawca:
KPS FOOD SP. Z O. O.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Obsługa MS Excel- poziom zaawansowany, książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, obsługa komputera MS Office
- [Umiejętność 2] : w prowadzeniu projektów technologicznych z zakresu receptur nowych produktów lub wdrażania nowych produktów; orientacji na jakość – dokładności [Umiejętność 1] : wykształcenie wyższe kierunkowe ( technologia żywności, technologia spożywcza); minimum 3 lata doświadczenia w technologii żywności; doświadczenie [Inne] : Oferujemy: • pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Grupie KPF Food • przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy • umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie • niezbędne narzędzia pracy • dla Kandydatów gotowych do relokacji oferujemy pomoc w znalezieniu i wynajmie mieszkania na preferencyjnych warunkach
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : w prowadzeniu projektów technologicznych z zakresu receptur nowych produktów lub wdrażania nowych produktów; orientacji na jakość – dokładności [Umiejętność 1] : wykształcenie wyższe kierunkowe ( technologia żywności, technologia spożywcza); minimum 3 lata doświadczenia w technologii żywności; doświadczenie [Inne] : Oferujemy: • pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Grupie KPF Food • przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy • umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie • niezbędne narzędzia pracy • dla Kandydatów gotowych do relokacji oferujemy pomoc w znalezieniu i wynajmie mieszkania na preferencyjnych warunkach
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dorota Stępień
Nr telefonu:
722 220 055
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail