PIONKI- TECHNOLOG CONVENIENCE FOOD

PIONKI- TECHNOLOG CONVENIENCE FOOD

Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na okres próbny
Tryb pracy
Stacjonarna
Znajomość języka
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 4 666 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/1339

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN

Zakres obowiązków:
Obowiązki:
• przygotowywanie próbek wyrobów mięsnych typu convenience food
• przeprowadzanie testów nowych produktów
• zlecanie badań laboratoryjnych próbek zgodnie z wymogami
• współtworzenie kalkulacji produktowych
• współpraca przy tworzeniu receptur
• opracowywanie, aktualizacja oraz nadzór nad specyfikacjami produktów / prób
• definiowanie, analiza procesów produkcyjnych
• wdrażanie nowych produktów do produkcji
• udział w testach liniowych pierwszych produktów
• analiza i optymalizacja przepływu materiału minimalizacja nieefektywności
• optymalizacja wykorzystania czasu pracy pracowników, maszyn, surowca
• opracowywanie informacji niezbędnych na opakowanie / etykietę produktu
• opracowywanie QAS oraz kart technologicznych
• szkolenia dotyczące wybranych procesów produkcji

Miejsce pracy:
ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie

Pracodawca:
KPS FOOD SP. Z O. O.

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • Obsługa MS Excel- poziom zaawansowany, książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, obsługa komputera MS Office
  • [Umiejętność 2] : w prowadzeniu projektów technologicznych z zakresu receptur nowych produktów lub wdrażania nowych produktów; orientacji na jakość – dokładności [Umiejętność 1] : wykształcenie wyższe kierunkowe ( technologia żywności, technologia spożywcza); minimum 3 lata doświadczenia w technologii żywności; doświadczenie [Inne] : Oferujemy: • pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Grupie KPF Food • przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy • umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie • niezbędne narzędzia pracy • dla Kandydatów gotowych do relokacji oferujemy pomoc w znalezieniu i wynajmie mieszkania na preferencyjnych warunkach


Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : w prowadzeniu projektów technologicznych z zakresu receptur nowych produktów lub wdrażania nowych produktów; orientacji na jakość – dokładności [Umiejętność 1] : wykształcenie wyższe kierunkowe ( technologia żywności, technologia spożywcza); minimum 3 lata doświadczenia w technologii żywności; doświadczenie [Inne] : Oferujemy: • pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Grupie KPF Food • przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy • umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie • niezbędne narzędzia pracy • dla Kandydatów gotowych do relokacji oferujemy pomoc w znalezieniu i wynajmie mieszkania na preferencyjnych warunkach

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Dorota Stępień

Nr telefonu:
722 220 055

E-mail:
[email protected]

Wymagane dokumenty:
Brak danych.

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Dodano: 23.07.2025, 22:45
ID ogłoszenia: 267321
Udostępnij:
Dodano: 23.07.2025, 22:45
ID ogłoszenia: 267321

Zobacz inne oferty

Nowe
MPiPS - PGP
Warszawa
Dodano: 2 godz. temu
4 700 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Pyrzycach
Pyrzyce
4 700 PLNbrutto
Dodano: 2 godz. temu
4 666 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Oparzno
4 666 PLNbrutto
Dodano: 2 godz. temu
30,50 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Kołobrzeg
30,50 PLNbrutto
Dodano: 2 godz. temu
30,50 PLNbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Kołobrzeg
30,50 PLNbrutto
Dodano: 2 godz. temu
Do góry