StPr/24/2029
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
od 4 300 PLN
Zakres obowiązków:
Nadzór nad procesem technologicznym produkcji wyrobów z mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego oraz alternatyw mięsa w postaci asortymentu mrożonego, chłodzonego, sterylizowanego i pasteryzowanego;
potwierdzanie wykonalności specyfikacji produktowych;
kontrola poprawności założeń technologicznych (czynności, czasy, wydajności itp.);
analiza odchyleń danych z procesów produkcyjnych od norm technologicznych;
identyfikacja możliwości podnoszenia efektywności zarówno poprzez usprawnienia organizacyjne, procesowe, jak też techniczne (w tym inwestycyjne) wybranych obszarów w zakładzie produkcyjnym;
wdrażanie projektów oraz rozwiązań innowacyjnych i usprawnień technologicznych;
udział w procesie New Product Development (NPD);
uczestniczenie w projektach realizowanych przez Dział R&D.
Miejsce pracy:
PRZEMYSŁOWA 31, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckie
Pracodawca:
ROJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- obsługa komputera, pakiet MS Office, książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
- Wiedza i umiejętności z zakresu technologii procesowej w przemyśle spożywczym znajomość praktycznych zagadnień technologii mięsa (procesy, wymagania). Wykształcenie: Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, Technologia mięsa, Przetwórstwa Mięsa, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności Oferujemy: ciekawą i pełną wyzwań pracę w nowoczesnej, dużej i dynamicznie rozwijającej się firmie w Pionkach terminowo wypłacane wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego możliwość korzystania z zorganizowanego transportu zbiorowego do i z pracy na trasie Radom-Pionki system motywacyjny przyjazną atmosferę oraz indywidualne podejście
Inne wymagania:
Wiedza i umiejętności z zakresu technologii procesowej w przemyśle spożywczym znajomość praktycznych zagadnień technologii mięsa (procesy, wymagania). Wykształcenie: Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, Technologia mięsa, Przetwórstwa Mięsa, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności Oferujemy: ciekawą i pełną wyzwań pracę w nowoczesnej, dużej i dynamicznie rozwijającej się firmie w Pionkach terminowo wypłacane wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego możliwość korzystania z zorganizowanego transportu zbiorowego do i z pracy na trasie Radom-Pionki system motywacyjny przyjazną atmosferę oraz indywidualne podejście
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dorota Stępień
Nr telefonu:
722220055
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail