2842311/2
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 235,00 NOK
Zakres obowiązków:
Zarządzanie działem przygotowującym pizzę oraz wytwarzanie pizzy. Pomoc w kuchni przy przygotowywaniu posiłków.
Współpraca z szefem kuchni. Zamawianie produktów, dokonywanie inwentaryzacji i przeglądu produktów, przestrzeganie przepisów HACCP.
Miejsce pracy:
Hafsundveien 10, 3967 Stathelle, Norwegia
Pracodawca:
Hafsund feriehytter AS avd. Sjøterrassen
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- chęć podnioszenia kwalifikacji
- Doświadczenie w pracy w kuchni, przy wytwarzaniu pizzy - min. 2. Osoby nie posiadające wykształcenia gastronomicznego - wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji. Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Dbanie o wysoka jakość wytwarzanych produktów. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Inne wymagania:
Doświadczenie w pracy w kuchni, przy wytwarzaniu pizzy - min. 2. Osoby nie posiadające wykształcenia gastronomicznego - wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji. Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Dbanie o wysoka jakość wytwarzanych produktów. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Pizzer – szef działu