PIZZER – SZEF DZIAŁU

PIZZER – SZEF DZIAŁU

Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Znajomość języka
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
od 235 zł
brutto
Stawka za godzinę
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
2842311/2

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony

Wynagrodzenie:
od 235,00 NOK

Zakres obowiązków:
Zarządzanie działem przygotowującym pizzę oraz wytwarzanie pizzy. Pomoc w kuchni przy przygotowywaniu posiłków.
Współpraca z szefem kuchni. Zamawianie produktów, dokonywanie inwentaryzacji i przeglądu produktów, przestrzeganie przepisów HACCP.


Miejsce pracy:
Hafsundveien 10, 3967 Stathelle, Norwegia

Pracodawca:
Hafsund feriehytter AS avd. Sjøterrassen

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
  • chęć podnioszenia kwalifikacji
  • Doświadczenie w pracy w kuchni, przy wytwarzaniu pizzy - min. 2. Osoby nie posiadające wykształcenia gastronomicznego - wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji. Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Dbanie o wysoka jakość wytwarzanych produktów. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.


Inne wymagania:
Doświadczenie w pracy w kuchni, przy wytwarzaniu pizzy - min. 2. Osoby nie posiadające wykształcenia gastronomicznego - wieloletnie udokumentowane doświadczenie w pracy w restauracji. Pasja do gotowania, punktualność, schludność, wydajność w pracy, zorganizowanie, odpowiedzialne wykonywanie powierzonych działań, zapobieganie marnowaniu produktów żywnościowych, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Dbanie o wysoka jakość wytwarzanych produktów. Otwartość i pozytywne nastawienie do życia. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa pracy. Dobra znajomość produktów żywnościowych. Chęć podnoszenia kwalifikacji i otwartość na nowe doświadczenia zawodowe. Elastyczność. Niezależność. Odporność na stres. Zorientowanie na rozwiązania. Dobre rozumienie ekonomiki kuchni. Znajomość pracy w restauracji. Umiejętność planowania, otwartość na zmiany. Mile widziane prawo jazdy kat. B.

Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP

Wymagane dokumenty:
CV

Sposób przekazania dokumentów:
email: [email protected] – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Pizzer – szef działu
Dodano: 02.02.2025, 04:27
ID ogłoszenia: 132920
Udostępnij:
Dodano: 02.02.2025, 04:27
ID ogłoszenia: 132920

Zobacz inne oferty

4 666 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Ścinawa
4 666 złbrutto
Dodano: 19 s temu
5 420 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Wałbrzychu
Kobierzyce
5 420 złbrutto
Dodano: 20 s temu
4 700 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Świebodzice
4 700 złbrutto
Dodano: 21 s temu
1 994,40 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Polkowice
1 994,40 złbrutto
Dodano: 21 s temu
1 994,40 złbrutto
Nowe
Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Kaźmierzów
1 994,40 złbrutto
Dodano: 22 s temu
Do góry