StPr/25/1502
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 2 333 PLN
plus wysługa lat
Zakres obowiązków:
- uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków,
- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie),
- rozdrabianie warzyw, owoców i innych surowców,
- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza,
- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,
- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych,
- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,
- oszczędzane gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,
- przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni,
- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
- mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego,
- sprzątanie kuchni oraz innych pomieszczeń przynależnych do kuchni,
- doraźne zastępowanie kucharza w przypadku jego nieobecności,
- dbanie o higienę i bezpieczeństwo pracy w kuchni,
- w okresie wakacji (kiedy kuchnia nie gotuje) sprzątaniem szkoły
Miejsce pracy:
Generała Ludomiła Rayskiego 9, 70-426 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 54 IM. JANUSZA KORCZAKA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KUCHARZ
- KOMUNIKATYWNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ HACCAP I GHP, WYSOKA KULTURA OSOBISTA, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 5), RZETELNOŚĆ, SAMODZIELNOŚĆ
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Elżbieta MOLIŃSKA
Wymagane dokumenty:
m.in. CV