StPr/25/0049
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 30,5 PLN
brutto/h
Zakres obowiązków:
- pomoc kucharzom w przygotowywaniu podstawowych posiłków i dań (w tym w kuchni indyjskiej)
- współpraca z cukiernikiem przy tworzeniu słodkich bufetów na konferencje
- rozwożenie cateringu okolicznościowego
- zmywanie naczyń kuchennych
- utrzymywanie czystości na zapleczu i częściach wspólnych
Miejsce pracy:
Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- cukiernik, prawo jazdy kategoria - B, Umiejętność przygotowywania potraw kuchni indyjskiej.
- wymagania: - minimum 3 mce doświadczenia zawodowego, - dyspozycyjność wraz z godzinami nocnymi, odporność na stres i pod presją czasu, umiejętność pracy w wielokulturowym zespole, tężyzna fizyczna - umiejętność obsługi maszyn gastronomicznych (zmywarka tunelowa, zmywarka kapturowa, robot coupe, kitchen aid, paco-jet).
Inne wymagania:
wymagania: - minimum 3 mce doświadczenia zawodowego, - dyspozycyjność wraz z godzinami nocnymi, odporność na stres i pod presją czasu, umiejętność pracy w wielokulturowym zespole, tężyzna fizyczna - umiejętność obsługi maszyn gastronomicznych (zmywarka tunelowa, zmywarka kapturowa, robot coupe, kitchen aid, paco-jet).
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Izabela Gola
Nr telefonu:
586204954
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.