StPr/25/0449
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Wynagrodzenie 4666 zł/brutto. Praca na umowę o prace na czas określony do 3 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
Zakres obowiązków:
- Pomoc w kuchni, obieranie warzyw, przygotowywanie posiłków. Pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłków. W razie nieobecności kucharza przejęcie obowiązków i samodzielne przygotowanie posiłków.
- Praca po 8 godzin dziennie w godzinach 8:00-19:00 + soboty, niedziele i święta w razie potrzeb.
Miejsce pracy:
3 Maja 13, 40-096 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Pracodawca:
FUNDACJA FOOD CONCEPT
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Chęć do pracy, Samodzielność, Dokładność
- Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana książeczka SANEPIDU (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi pracodawca). Umiejętność współpracy w zespole.
Inne wymagania:
Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana książeczka SANEPIDU (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi pracodawca). Umiejętność współpracy w zespole.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
ANETA KOŁODZIEJCZYK
Nr telefonu:
509-341-265
Wymagane dokumenty:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (Tel. 509-341-265) w godzinach 8:00-20:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. 3 Maja 13, 40-096 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą., Godziny : 8:00-20:00