mycie warzyw, sprawianie mięsa, drobiu czy ryb, wyrabianie niektórych typów ciasta. Używa przy tym prostych narzędzi kuchennych: noże, skrobaczki, tasaki. Ręcznie odcedza ziemniaki, jarzyny, makaron, a także obsmaża mięso, smaży kotlety, naleśniki.
Miejsce pracy: Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Pracodawca: kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Katarzyna Kania
Nr telefonu:
767225218
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Oferta pracy tylko dla osób zarejestrowanych w PUP wymagane jest wydanie skierowania przez pośrednika pracy.
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 4 496 PLN