StPr/25/0371
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
Gotowanie, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, przygotowywanie surowców, potraw.
Godziny pracy: nd-pt - 09:00-21:00
Godziny pracy w weekendy: zależnie od potrzeb
Miejsce pracy:
Warszawska 142, 87-500 Rypin, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie
Pracodawca:
ANTONI LEWANDOWSKI ZAJAZD KARCZÓWKA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: technik żywności, średnie zawodowe, kierunek: kucharz
- 1) wykształcenie zawodowe: kucharz lub technik żywności 2) doświadczenie/staż: mile widziane 3) orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jego wyrobienia
Inne wymagania:
1) wykształcenie zawodowe: kucharz lub technik żywności 2) doświadczenie/staż: mile widziane 3) orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jego wyrobienia
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Milena Kwiatkowska
Nr telefonu:
726 311 649
Wymagane dokumenty:
C.V. Przed spotkaniem prośba o kontakt tel z pracodawcą: 726 311 649
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon