StPr/25/1220
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
30,50 PLN
Zakres obowiązków:
Współpraca z kucharzem, pomoc przy przygotowywaniu dań, obróbka wstępna warzyw i owoców, dbanie o porządek w miejscu pracy, odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych.
Miejsce pracy:
Konstytucji 3 Maja 7, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Pracodawca:
PORT 110 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- badania sanepidowskie
- Oczekiwania: Dyspozycyjność w tygodniu oraz w weekend, praca w systemie zmianowym, sumienność w wykonywaniu powierzonych obowiązków. Oferujemy: Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji, szkolenie osób bez doświadczenia, obszerne szkolenie stanowiskowe oraz szkolenia zawodowe, możliwość rozwoju i awansu, pracę w młodym i dynamicznym zespole. Kontakt osobisty - CV dostarczyć do recepcji HOTELU PORT 110 kub mailowo - [email protected]
Inne wymagania:
Oczekiwania: Dyspozycyjność w tygodniu oraz w weekend, praca w systemie zmianowym, sumienność w wykonywaniu powierzonych obowiązków. Oferujemy: Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji, szkolenie osób bez doświadczenia, obszerne szkolenie stanowiskowe oraz szkolenia zawodowe, możliwość rozwoju i awansu, pracę w młodym i dynamicznym zespole. Kontakt osobisty - CV dostarczyć do recepcji HOTELU PORT 110 kub mailowo - [email protected]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV prosimy przesyłać poprzez formularz olx.pl, dostarczyć osobiście do Recepcji Hotelu /ul. Konstytucji 3 Maja 7, Iława/ lub wysłać na adres: [email protected] W CV prosimy o dołączenie klauzuli: "Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez Piotr Szostak ul. Lipowy Dwór 35a 14-200 Iława, moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail