StPr/25/0420
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 1 166,50 PLN
Od: 1160 zł + wysługa lat + 20% premii
Zakres obowiązków:
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), obsługa urządzeń gastronomicznych przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości na terenie kuchni, stołówki i zaplecza.
Sposób aplikowania: CV na e-mail:[email protected] (istnieje możliwość przeprowadzenia wstępnej rozmowy telefonicznej z pracodawcą przed wysłaniem dokumentów aplikacyjnych zawierających dane osobowe), tel. 22 884 46 40 wew. 336; Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 6:30-8:30.
Miejsce pracy:
Leśnej Polanki 63/65, 03-142 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
SZKOŁA PODSTAWOWA Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI NR 154 IM. EDMUNDA STRZELECKIEGO W WARSZAWIE
Liczba godzin pracy w tygodniu:
10
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- współpraca w zespole
- Uprawnienia: badania sanitarno-epidemiologiczne.
Inne wymagania:
Uprawnienia: badania sanitarno-epidemiologiczne.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Sylwia Gera
Nr telefonu:
22 884 23 81 wew. 336
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 8:00 - 16:00