StPr/25/1329
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 2 333 PLN
PLUS WYSŁUGA LAT
Zakres obowiązków:
1. UCZESTNICZENIE W PLANOWANIU JADŁOSPISÓW I PRZYGOTOWANIE WEDŁUG NICH POSIŁKÓW,
2. OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW ORAZ WSZELKICH SUROWCÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW (MYCIE, OBIERANIE, CZYSZCZENIE),
3. ROZDRABNIANIE WARZYW, OWOCÓW I INNYCH SUROWCÓW,
4. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KUCHARZA,
5. POMOC W PORCJOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW,
6. PRZESTRZEGANIE ZASAD TECHNOLOGII I ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZNO-SANITARNYCH,
7. DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK POSIŁKÓW I WYDAWANIE ICH O WYZNACZONYCH GODZINACH,
8. OSZCZĘDNE GOSPODAROWANIE PRODUKTAMI SPOŻYWCZYMI I SPRZĘTEM,
9. PRZESTRZEGANIE WŁAŚCIWEGO PODZIAŁU PRACY W KUCHNI,
10. UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY,
11. MYCIE NACZYŃ (WYPARZANIE) I SPRZĘTU KUCHENNEGO,
12. SPRZĄTANIE KUCHNI ORAZ INNYCH POMIESZCZEŃ PRZYNALEŻNYCH DO KUCHNI,
13. DORAŹNE ZASTĘPOWANIE KUCHARZA W PRZYPADKU JEGO NIEOBECNOŚCI,
14. DBANIE O HIGIENĘ I BEZPIECZEŃSTWO PRACY W KUCHNI,
15. W OKRESIE WAKACJI (KIEDY KUCHNIA NIE GOTUJE) SPRZĄTANIE SZKOŁY.
GODZINY PRACY 11.00-15.00
Miejsce pracy:
RAYSKIEGO 9, 70-426 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Pracodawca:
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 54 IM. JANUSZA KORCZAKA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
20
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- DOŚWIADCZENIE NA TYM STANOWISKU
- • ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW HACCP I GHP, • SAMODZIELNOŚĆ ORAZ UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, • TERMINOWOŚĆ, RZETELNOŚĆ I ODPOWIEDZIALNOŚĆ, • KOMUNIKATYWNOŚĆ I WYSOKA KULTURA OSOBISTA
Inne wymagania:
• ZNAJOMOŚĆ PRZEPISÓW HACCP I GHP, • SAMODZIELNOŚĆ ORAZ UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, • TERMINOWOŚĆ, RZETELNOŚĆ I ODPOWIEDZIALNOŚĆ, • KOMUNIKATYWNOŚĆ I WYSOKA KULTURA OSOBISTA
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
ELŻBIETA MOLIŃSKA
Nr telefonu:
914345004
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV NA ADRES E-MAIL
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail