StPr/25/2092
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
- pomoc przy przygotowywaniu posiłków,
- utrzymanie porządku i czystości w kuchni i zapleczu kuchennym,
- zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego,
- współpraca z kucharzem oraz pozostałym personelem kuchennym,
- wydawanie posiłków.
Miejsce pracy:
KOSTOMŁOTY II 94, 26-085 Kostomłoty Drugie, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Pracodawca:
Zespół Szkół w Kostomłotach Drugich
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
- Wymagania: chęć do pracy, dobra organizacja własnej pracy, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (lub gotowość do jej wyrobienia), umiejętność pracy w zespole, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Dodatkowym atutem będzie: - posiadanie kwalifikacji do pełnienia funkcji kucharza szczególnie istotne w przypadku zastępstw, - umiejętność samodzielnego układania jadłospisów zgodnych z normami żywienia dzieci oraz wymogami sanitarno-epidemiologicznymi, - znajomość zasad systemu HACCP i przepisów dotyczących zbiorowego żywienia.
Inne wymagania:
Wymagania: chęć do pracy, dobra organizacja własnej pracy, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (lub gotowość do jej wyrobienia), umiejętność pracy w zespole, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Dodatkowym atutem będzie: - posiadanie kwalifikacji do pełnienia funkcji kucharza szczególnie istotne w przypadku zastępstw, - umiejętność samodzielnego układania jadłospisów zgodnych z normami żywienia dzieci oraz wymogami sanitarno-epidemiologicznymi, - znajomość zasad systemu HACCP i przepisów dotyczących zbiorowego żywienia.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, inny - Kontakt z pracodawcą droga e-mail: [email protected]