StPr/25/0453
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z jadłospisem ustalonym przez kucharza lub intendenta.
-Wydawanie posiłków uczniom i pracownikom szkoły zgodnie z obowiązującymi zasadami higieny i bezpieczeństwa żywności.
- Utrzymywanie czystości w kuchni, stołówce oraz pomieszczeniach pomocniczych (zmywalnia, magazyn, zaplecze).
- Mycie i dezynfekcja naczyń, sztućców, sprzętu kuchennego oraz powierzchni roboczych.
- Udział w przyjmowaniu i magazynowaniu dostaw artykułów spożywczych sprawdzanie jakości i terminów ważności produktów.
- Segregacja i wynoszenie odpadów kuchennych zgodnie z zasadami gospodarki odpadami.
- Dbanie o właściwe przechowywanie produktów spożywczych, półproduktów i gotowych potraw.
- Wykonywanie poleceń kucharza lub intendenta związanych z bieżącą pracą kuchni.
- Przestrzeganie zasad BHP, przeciwpożarowych oraz przepisów sanitarno-epidemiologicznych.
Praca w godzinach 6:30-14:30.
Miejsce pracy:
Armii Krajowej 30, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
Pracodawca:
Szkoła Podstawowa nr 9
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- Wykształcenie zawodowe (mile widziane kierunkowe gastronomiczne). 2. Doświadczenie zawodowe: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku pomocy kuchennej, w stołówce szkolnej, przedszkolnej lub innej placówce żywienia zbiorowego. 3. Umiejętności, Uprawnienia: - Umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, - Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa pracy, - Sumienność, punktualność, odpowiedzialność, - Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne (tzw. książeczka sanepidowska).
Inne wymagania:
Wykształcenie zawodowe (mile widziane kierunkowe gastronomiczne). 2. Doświadczenie zawodowe: mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku pomocy kuchennej, w stołówce szkolnej, przedszkolnej lub innej placówce żywienia zbiorowego. 3. Umiejętności, Uprawnienia: - Umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, - Znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa pracy, - Sumienność, punktualność, odpowiedzialność, - Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne (tzw. książeczka sanepidowska).
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
32 222 54 39
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Zaloguj się przez Facebook