StPr/24/9573
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 28,1 PLN
pracodawca oferuje: stawkę godzinową uzależnioną od posiadanego doświadczenia i umiejętności, szansę na możliwość współpracy długoterminowej, dofinansowanie do pakietu opieki medycznej oraz do Karty Sportowej.
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu potraw zgodnie z recepturami szefa kuchni, dbanie o wysoką jakość i estetykę wydawanych dań. Mycie naczyń, obróbka warzyw oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 12-21 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).
Miejsce pracy:
Szafarnia 9, 80-755 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Pracodawca:
HOTEL GDAŃSK BROVARNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- samodzielność, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, punktualność, uczciwość, odpowiedzialność, pozytywne nastawienie do pracy i energia. Mile widziane aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Inne wymagania:
samodzielność, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, punktualność, uczciwość, odpowiedzialność, pozytywne nastawienie do pracy i energia. Mile widziane aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV z klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail