StPr/24/2104
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 4 652 do 4 652 PLN
brutto
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: zawodowe; półroczne doświadczenie zawodowe; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni, przyrządzanie posiłków według procedur, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków zgodnie z jadłospisem i zaleceniami dietetyka, porcjowanie i wydawanie posiłków w ustalonych godzinach, właściwa gospodarka odpadów spożywczych i innych, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
Miejsce pracy:
Zygmunta Starego 19, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Pracodawca:
OŚRODEK POD WEZWANIEM ŚWIĘTEGO JÓZEFA W GLIWICACH
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała, praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- doświadczenie w pracy w zespole, aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, dokładność, sumienność, umiejętność współpracy z innym pracownikami
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Barbara Kocur
Nr telefonu:
573667647
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Kontakt osobisty z pracodawcą po uzg. telefonicznym lub dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail