StPr/24/0881
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 4 300 PLN
Zakres obowiązków:
1) obróbka wstępna warzyw oraz wszelkich surowców do produkcji garmażeryjnej (mycie, obieranie , czyszczenie)
2) rozdrabnianie warzyw i innych surowców
3) przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wytycznymi kucharki
4) przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych
5) dbanie o najwyższą jakość i smak
6) oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem
7) przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
8) utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy
9) mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego
10) sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych
Miejsce pracy:
Świderska 2/4, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Otwocka Spółdzielnia Handlowa
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze branżowe
- zachowanie czystości w miejscu pracy, G/H) umiejętności gastronomiczne, G/H) znajomość kuchni polskiej
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Dorota Szeremeta
Nr telefonu:
22 7793066
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail