StPr/25/0967
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Godziny pracy: 8:00-16:00, 13:00-21:00 Okres zatrudnienia: 21 miesięcy
Zakres obowiązków:
Wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem i obróbką artykułów spożywczych (mycie, obieranie, krojenie warzyw, owoców, mięs, które są używane przez kucharza do sporządzania dań i posiłków); Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętów, mebli i pomieszczeń kuchennych oraz zaplecza gastronomicznego, magazynu; Przestrzeganie wymogów sanitarnych i przepisów BHP obowiązujących w zakładzie pracy.
Miejsce pracy:
Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, preferowane gastronomiczne; doświadczenie zawodowe - niewymagane.
Inne wymagania:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, preferowane gastronomiczne; doświadczenie zawodowe - niewymagane.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Maciej Guterch
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie + CV

Zaloguj się przez Facebook