StPr/25/10674
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
+ premia 20% za wysługę lat pracy udokumentowanej świadectwami pracy
Zakres obowiązków:
- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie),
- rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych,
- przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi,
- utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
- przestrzeganie zasad higieniczno- sanitarnych, bhp i ppoż. oraz dyscypliny pracy,
- mycie naczyń i sprzętu kuchennego,sprzątanie magazynów żywnościowych, kuchni, obieralni, zmywalni, szaf ze sprzętem kuchennym,
- wykonywanie innych poleceń dyrektora, kierownika gosp. i kucharki związanych z organizacją pracy przedszkola.
Miejsce pracy:
Augusta Emila Fieldorfa 38, 03-984 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
PRZEDSZKOLE NR 444
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- Wymagania: - wykształcenie: podstawowe, - kierunek/specjalność: pomoc kuchenna, - doświadczenie zawodowe: 12 miesięcy, - umiejętności pracy w zespole, - książeczka sanepidu, - komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godzinach: 6:30 - 14:30 Kontakt: e-mail: [email protected], tel. 22 277 19 56
Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie: podstawowe, - kierunek/specjalność: pomoc kuchenna, - doświadczenie zawodowe: 12 miesięcy, - umiejętności pracy w zespole, - książeczka sanepidu, - komunikatywna znajomość języka polskiego. Praca w godzinach: 6:30 - 14:30 Kontakt: e-mail: [email protected], tel. 22 277 19 56
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
22 277 19 56
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Zaloguj się przez Facebook