StPr/25/0639
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 5 200 do 5 600 PLN
brutto
Zakres obowiązków:
Przygotowanie produktu do produkcji
Formowanie szynki
Wiązanie szynki/ kiełbas
Wypełnianie jelit
Kontrola jakości produkowanych wyrobów
Transport wózków wędzarniczych z towarem
Dbanie o porządek na stanowisku pracy
Obsługa maszyn
Miejsce pracy:
Chorzowska 58, 41-709 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Pracodawca:
PPHU NIK-POL SP. Z O.O.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- Wymagania: Umiejętność pracy w zespole Gotowość do pracy w systemie dwuzmianowym Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku Pracodawca oferuje: Bezpośrednie zatrudnienie u pracodawcy na podstawie umowy o pracę na pełny etat Atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + premia) Posiłki w firmowej stołówce
Inne wymagania:
Wymagania: Umiejętność pracy w zespole Gotowość do pracy w systemie dwuzmianowym Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku Pracodawca oferuje: Bezpośrednie zatrudnienie u pracodawcy na podstawie umowy o pracę na pełny etat Atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + premia) Posiłki w firmowej stołówce
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Małgorzata Bednarek
Nr telefonu:
32 7074360
Wymagane dokumenty:
Do i CV prosimy umieszczać następującą klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w CV przez Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Nik-Pol sp. z o.o. i ""U Rafała" sp. z o.o. do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez w/w firmę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, poczta

Zaloguj się przez Facebook