StPr/25/0206
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 8 000 PLN
Zakres obowiązków:
Codzienna dbałość o prawidłowe działanie i stan techniczny wszystkich urządzeń i maszyn w zakładzie spożywczym, kontrola sprawności technicznej maszyn i urządzeń, przeprowadzania bieżących i okresowych przeglądów technicznych maszyn, urządzeń i obiektów, konserwacja elementów budynku, instalacji i urządzeń, usuwanie zdiagnozowanych usterek, awarii maszyn i urządzeń, wykonywanie prac instalacyjnych oraz remontów maszyn i urządzeń.
Miejsce pracy:
05-870 Pass 20D, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Pracodawca:
EUROSER DAIRY GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: średnie ogólnokształcące
- ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Obsługa podestów ruchomych przejezdnych, Dozór nad eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych o napięciu nie wyższym niż 1 kV, brak przciwwskazań do wykonywania pracy fizycznej, Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, Doświadczenie na podobnym stanowisku
- [Umiejętność 2] : wykonywanie prac instalacyjnych, bieżących konserwacji [Umiejętność 1] : umiejętność usuwania zdiagnozowanych usterek, awarii maszyn i urządzeń [Inne] : kandydaci muszą posługiwać się językiem ukraińskim w stopniu komunikatywnym, ze względu na obsadę zespołu, którą stanowią obywatele Ukrainy praca w mikroklimacie zimnym (temperatura 3-11 stopni).
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : wykonywanie prac instalacyjnych, bieżących konserwacji [Umiejętność 1] : umiejętność usuwania zdiagnozowanych usterek, awarii maszyn i urządzeń [Inne] : kandydaci muszą posługiwać się językiem ukraińskim w stopniu komunikatywnym, ze względu na obsadę zespołu, którą stanowią obywatele Ukrainy praca w mikroklimacie zimnym (temperatura 3-11 stopni).
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail