StPr/25/1279
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
Przyjmowanie dostaw surwców, magazynowanie, pobieranie i wstępna obróbka.
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;
Przygotowywanie warzyw i owoców do dalszej obróbki cieplnej; obieranie, krojenie i rozdrabnianie ziemniaków marchwi, pietruszki itp.;
wykonywanie różnego rodzaju półproduktów i prostych potraw warzywnych, owocowych i mięsnych, rybnych, mącznych, ciast i deserów zgodnie z poleceniem kucharza;
przechowywanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;
kontrolowanie terminów przydatności surowców i półproduktów.
Utylizacja przeterminowanych surowców, półproduktów i produktów.
wspomaganie innych pracowników zakładu gastronomicznego w bieżących zadaniach;
dbanie o porządek w kuchni; zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu kuchennego oraz układanie naczyń na półkach i w szafkach;
Praca w Nowym Sączu w godz. 8.00-20.00
Miejsce pracy:
Chełmiec, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Wacław ORLECKI
Nr telefonu:
184149423
Wymagane dokumenty:
cv