StPr/25/1459
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, w szczególności robienie kebabu, zgodnie z ustalonymi przepisami i standardami jakościowymi
- przygotowywanie sosów i dipów, które towarzysza daniom kebab
- odpowiedzialność za zarządzanie kuchennym stanowiskiem pracy
- kontrola jakości surowca oraz utrzymanie czystości
- obsługa zamówień klientów
- monitorowanie zapasów składników i zgłoszenie konieczności uzupełnienia
- współpraca z innymi członkami zespołu kuchennego w celu zapewnienia efektywnej pracy i zadowolenia klientów
- czytanie przepisów kulinarnych w języku pendżabskim
- godziny pracy: 5-13, 13-21, 21-5
- praca w dni wolne
Miejsce pracy:
Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: podstawowe
- umiejętność obsługi noża elektrycznego Potis H7000, frytkownicy i opiekacza do kebaba umiejętność obsługi kasy fiskalnej MAŁA ONLINE i terminala płatniczego znajomość języka pendżabskiego na poziomie podstawowym dobry stan zdrowia
Inne wymagania:
umiejętność obsługi noża elektrycznego Potis H7000, frytkownicy i opiekacza do kebaba umiejętność obsługi kasy fiskalnej MAŁA ONLINE i terminala płatniczego znajomość języka pendżabskiego na poziomie podstawowym dobry stan zdrowia
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Beata Krzyżanowska
Nr telefonu:
422516502
Wymagane dokumenty:
Skierowanie