PRACOWNIK RESTAURACJI TYPU KEBAB PREMIUM

PRACOWNIK RESTAURACJI TYPU KEBAB PREMIUM

Gdański Urząd Pracy

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie, Umowa o świadczenie usług
Tryb pracy
Stacjonarna
Doświadczenie
Doświadczenie wymagane
Wynagrodzenie
31 - 40 PLN
brutto
Stawka za godzinę
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/8465

Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wynagrodzenie:
od 31,00 do 40,00 PLN
pracodawca oferuje: atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane na czas, możliwość rozwoju i zwiększenia zarobków, pracę w miłej atmosferze w nowo otwartym lokalu, elastyczny grafik, szkolenia, bonusy pieniężne oraz posiłki pracownicze.

Zakres obowiązków:
Przygotowywanie kebabów. Wysoka dbałość o czystość stanowiska. Krojenie warzyw i przygotowywanie sosów (w razie potrzeby). Obsługa klientów i dbanie o ich zadowolenie. Tymczasowo sprzątanie miejsca pracy po zamknięciu. Godziny pracy: poniedziałek-czwartek w godzinach 12-20:30, piątki w godzinach 12-21:30, soboty w godzinach 11:20-22:30 oraz niedziele w godzinach 11:30-21 (zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą).

Miejsce pracy:
Grunwaldzka 22, 81-758 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie

Pracodawca:
AU DEVELOPMENT ADAM ULATOWSKI

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: podstawowe
  • książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, dyspozycyjność, umiejętność pracy w kuchni, w zespole oraz pod presją czasu, punktualność i uczciwość. Mile widziane doświadczenie w pracy w kebabie lub gastronomii.


Inne wymagania:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, dyspozycyjność, umiejętność pracy w kuchni, w zespole oraz pod presją czasu, punktualność i uczciwość. Mile widziane doświadczenie w pracy w kebabie lub gastronomii.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nr telefonu:
514 273 033

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon
Dodano: 14.11.2025, 04:10
ID ogłoszenia: 350228
Udostępnij:
Dodano: 14.11.2025, 04:10
ID ogłoszenia: 350228

Zobacz inne oferty

Do góry