PRACOWNIK W PUNKCIE GASTRONOMICZNYM

PRACOWNIK W PUNKCIE GASTRONOMICZNYM

Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie

Wymiar pracy
Część etatu
Rodzaj umowy
Umowa zlecenie, Umowa o świadczenie usług
Tryb pracy
Stacjonarna
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 38 PLN
brutto
Stawka za godzinę
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/1655

Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wynagrodzenie:
od 38,00 PLN
za godz.

Zakres obowiązków:
Przygotowanie przetworów z warzyw i owoców.

Miejsce pracy:
76-038 Dobrzyca 76, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie

Pracodawca:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "Hortulus" Iwona Bigońska

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: podstawowe
  • dświadczenie w robieniu przetworów z warzyw i owoców


Inne wymagania:
dświadczenie w robieniu przetworów z warzyw i owoców

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Małgorzata Karpińska

Nr telefonu:
660234507

E-mail:
[email protected]

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Dodano: 17.09.2025, 05:20
ID ogłoszenia: 316542
Udostępnij:
Dodano: 17.09.2025, 05:20
ID ogłoszenia: 316542

Zobacz inne oferty

Do góry