Zakres obowiązków:
Do Twoich zadań należy:
- kontrola dostarczanego mięsa;
- ewidencja dostarczanych zasobów wędzarniczych oraz ich transport;
- kontrola procesu produkcji, optymalizcja oraz dokumentacja;
- ustawianie, obsługa, konserwacja oraz czyszczenie maszyn;
- wędzenie zgodnie ze specyfikacjami.
Miejsce pracy: Gewerbestr. 10, 03172 Guben, Niemcy
Pracodawca: JACK LINK'S - LSI - Germany GmbH
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Typ propozycji: praca stała
Wymagania konieczne:
- niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.
Inne wymagania:
Szkolenie jako rzeźnik, technika żywnoścli lub podobne. Doświadczenie zawodowe jako rzeźnik, technik żywności lub podobne. Znajomość języka niemieckiego w stopniu co najmniej komunikatywnym (B1). Znajomość procesu produkcyjnego w wędzarstwie. Wsparcie zespołu. Umiejętność zrozumienia interface produkcji, planowania oraz pakowania. Praca zespołowa, dokladność, motywacja.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Wymagane dokumenty:
CV, certyfikaty
Sposób przekazania dokumentów:
E-mail, poczta.
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 37 000 EUR