StPr/25/0273
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie:
od 33,50 PLN
Zakres obowiązków:
rozbieranie na części zasadnicze półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich ręcznie oraz na taśmie rozbiorowej za pomocą pił; wykrawanie, za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich oraz elementów zasadniczych z przeznaczeniem na mięsa drobne oraz do produkcji wędlin, konserw; przygotowywanie z części zasadniczych elementów do produkcji wędzonek lub przeprowadzanie dodatkowej obróbki w celu uzyskania elementu handlowego; sortowanie mięsa i tłuszczów pochodzących z obróbki elementów na wędzonki lub elementów handlowych na klasy w zależności od barwy mięsa, ścięgnistości, zawartości tkanki tłuszczowej, przekrwień itp.; pakowanie mięsa; inne zadania zawodowe
Miejsce pracy:
Kosów Lacki, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
- wykrawanie mięsa wołowego i wieprzowego
- [Umiejętność 2] : skórowanie ręczne i mechaniczne; ostrzenie i konserwowanie narzędzi stosowanych przy rozbiorze i wykrawaniu (piły, noże, musaty) [Umiejętność 1] : wykrawanie za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich oraz elementów zasadniczych
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : skórowanie ręczne i mechaniczne; ostrzenie i konserwowanie narzędzi stosowanych przy rozbiorze i wykrawaniu (piły, noże, musaty) [Umiejętność 1] : wykrawanie za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich oraz elementów zasadniczych
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Anna Maria Wrzosek
Nr telefonu:
257817143
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.