StPr/25/07256
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 6 500 PLN
Zakres obowiązków:
- prowadzenie ewidencji księgowej zgodnie z przepisami prawa bilansowego i podatkowego;
- dekretowanie, opisywanie i księgowanie dokumentów sprzedaży i zakupu;
- analiza kont księgowych ze szczególnym uwzględnieniem należności;
- rozliczanie i księgowanie delegacji krajowych i zagranicznych;
- współpraca przy rozliczaniu projektów krajowych i unijnych;
- wykonywanie prac związanych z zamknięciem roku sprawozdawczego;
- zastępstwo podczas urlopów na wyznaczonych stanowiskach pracy;
- dokonywanie przelewów dotyczących wybranych rozliczeń w systemie bankowym i księgowym;
- monitoring aktualnych zmian w przepisach oraz interpretacjach prawa podatkowego szczególnie w zakresie podatku VAT;
Miejsce pracy:
Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- zawód: Księgowy (wymagany staż - lata: 2)
- biegła obsługa komputera, Microsoft Office
- Wymagania: - wykształcenie: wyższe (w tym licencjat); - co najmniej 2 lata doświadczenia zawodowego; - biegła obsługa komputera; - biegła obsługa Microsoft Office; - znajomość przepisów z zakresu prawa podatkowego, bilansowego, ustawy o instytutach badawczych i finansach publicznych; Praca w godzinach: 08:00-16:00;
Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie: wyższe (w tym licencjat); - co najmniej 2 lata doświadczenia zawodowego; - biegła obsługa komputera; - biegła obsługa Microsoft Office; - znajomość przepisów z zakresu prawa podatkowego, bilansowego, ustawy o instytutach badawczych i finansach publicznych; Praca w godzinach: 08:00-16:00;
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail