WBS721525
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 15,85 EUR
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie i wydawanie wysokiej jakości dań zgodnie z przepisami restauracji i standardami jakości potraw. Dbanie o wydajne wykorzystywanie i bezpieczeństwo przechowywanej żywności, sprawną organizację pracy. Monitorowanie jakości, świeżości i prezentacji potraw. Praca w zespole wykwalifikowanego personelu kuchennego. Przestrzeganie przepisów dotyczących higieny i bezpieczeństwa (HACCP). Sprzątanie kuchni i stanowisk pracy pod koniec zmiany.
Miejsce pracy:
Rixt van Doniastraat 18, 9163 GR Nes , Holandia
Pracodawca:
HJN Horeca Invest BV
Liczba godzin pracy w tygodniu:
38
Wymagania konieczne:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- bez nałogów
- Udokumentowane doświadczenie w pracy jako samodzielny kucharz– min. 3 lata lub wyksztalcenie gastronomiczne. Pasja i zamiłowanie do kulinarni, umiejętność pracy w dynamicznym środowisku, niezależność, kreatywność, umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, dokładność w wykonywaniu pracy, dbanie o szczegóły, precyzja w wykonywaniu czynności, zamiłowanie do porządku, zdolność do szybkiego tempa pracy w godzinach szczytu. Znajomość wytycznych HACCP i standardów bezpieczeństwa żywności. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem i entuzjazmem, punktualność, zorganizowanie. Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne.
Inne wymagania:
Udokumentowane doświadczenie w pracy jako samodzielny kucharz– min. 3 lata lub wyksztalcenie gastronomiczne. Pasja i zamiłowanie do kulinarni, umiejętność pracy w dynamicznym środowisku, niezależność, kreatywność, umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej, pozytywne nastawienie i wysoka motywacja do pracy, elastyczność, dokładność w wykonywaniu pracy, dbanie o szczegóły, precyzja w wykonywaniu czynności, zamiłowanie do porządku, zdolność do szybkiego tempa pracy w godzinach szczytu. Znajomość wytycznych HACCP i standardów bezpieczeństwa żywności. Wykonywanie pracy z zaangażowaniem i entuzjazmem, punktualność, zorganizowanie. Doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne.
Sposób aplikowania:
do doradcy EURES z WUP
Wymagane dokumenty:
CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów:
email: beata.chroscinska@wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Holandia – Samodzielny kucharz