StPr/25/1444
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie:
od 7 500 PLN
Zakres obowiązków:
- stałe doskonalenie zapewnienia jakości,
- przygotowywanie raportów jakościowych i nadzorowanie dokumentacji,
- wykonywanie pomiarów technologicznych,
- przeprowadzanie wewnętrznych audytów jakościowych,
- szkolenie pracowników w zakresie GHP, GMP, HACCP,
- pobieranie i wysyłanie próbek do badań,
- rozpatrywanie reklamacji,
- odbiór jakościowy wyprodukowanych wyrobów gotowych,
- prowadzenie ilościowej i jakościowej ewidencji wytworzonych odpadów,
- udział w kontroli jakości produktów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych,
- współpraca z firmami świadczącymi usługi w zakresie tematyki jakościowej,
- reprezentowanie firmy podczas kontroli urzędowych
Miejsce pracy:
08-112 Mościbrody 53, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Pracodawca:
ZAKŁAD MIĘSNY "MOŚCIBRODY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- wykształcenie wyższe, mile widziane kierunki związane z technologią żywienia, (technologia mięsa) lub zarządzaniem jakością, znajomość języka angielskiego lub rosyjskiego, biegłość w zakresie wymagań norm ISO 9001, BRC, IFS systemu HACCP oraz polskiego i unijnego prawa żywnościowego
Inne wymagania:
wykształcenie wyższe, mile widziane kierunki związane z technologią żywienia, (technologia mięsa) lub zarządzaniem jakością, znajomość języka angielskiego lub rosyjskiego, biegłość w zakresie wymagań norm ISO 9001, BRC, IFS systemu HACCP oraz polskiego i unijnego prawa żywnościowego
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Marzena Borkowska
Nr telefonu:
25 641 79 28
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail