StPr/25/0476
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
do uzgodnienia
Zakres obowiązków:
- współpraca z działem marketingu i sprzedaży przy strategii wprowadzenia produktu na rynek,
- dobór surowców i składników zapewniających wysoką jakość i konkurencyjność produktu,
- tworzenie dokumentacji specyfikacji produktów,
- współpraca z dostawcami surowców i opakowań,
- nadzór nad procesami technologicznymi oraz ich optymalizacja,
- bieżące monitorowanie zgodności produkcji z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego,
- szkolenia personelu z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz przepisów prawa żywnościowego,
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
- udział w audytach zewnętrznych i kontrolach,
- tworzenie sokumentacji systemu zarzadzania jakością i bezpieczeństwem żywności, opracowanie specyfikacji,
- udział w procesach jakościowych, takich jak: działania korygująco - naprawcze, kontrola zmian, przegląd jakości produktów, reklamacje,
- rozwijanie kultury bezpieczeństwa żywności
Miejsce pracy:
Przemysłowa 5B, 62-300 Września, powiat: wrzesiński, woj: wielkopolskie
Pracodawca:
LEVANT FOODS Sp z o.o.
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
- Wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe, kierunki związane z przetwórstwem żywności, zarządzaniem jakością lub pokrewne. Znajomość norm bezpieczeństwa żywności (HACCP, BRC, IFS). Kreatywność, analityczne myślenie i otwartość na innowacje. Umiejętność pracy w zespole i współpracy z działami marketingu oraz produkcji. Aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna. Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej. Znajomość języka angielskiego na poziomie B1.
Inne wymagania:
Wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe, kierunki związane z przetwórstwem żywności, zarządzaniem jakością lub pokrewne. Znajomość norm bezpieczeństwa żywności (HACCP, BRC, IFS). Kreatywność, analityczne myślenie i otwartość na innowacje. Umiejętność pracy w zespole i współpracy z działami marketingu oraz produkcji. Aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna. Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej. Znajomość języka angielskiego na poziomie B1.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Tomasz Jakubowski
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście