SPECJALISTA DS JAKOŚCI

SPECJALISTA DS JAKOŚCI

Powiatowy Urząd Pracy we Wrześni

Wymiar pracy
Pełny etat
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Doświadczenie
Doświadczenie niewymagane
Wynagrodzenie
od 5 000 PLN
brutto
Stawka miesięczna
 Drukuj ofertę
  • Polski

Opis

Numer:
StPr/25/0476

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wynagrodzenie:
od 5 000 PLN
do uzgodnienia

Zakres obowiązków:
- współpraca z działem marketingu i sprzedaży przy strategii wprowadzenia produktu na rynek,
- dobór surowców i składników zapewniających wysoką jakość i konkurencyjność produktu,
- tworzenie dokumentacji specyfikacji produktów,
- współpraca z dostawcami surowców i opakowań,
- nadzór nad procesami technologicznymi oraz ich optymalizacja,
- bieżące monitorowanie zgodności produkcji z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego,
- szkolenia personelu z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz przepisów prawa żywnościowego,
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych,
- udział w audytach zewnętrznych i kontrolach,
- tworzenie sokumentacji systemu zarzadzania jakością i bezpieczeństwem żywności, opracowanie specyfikacji,
- udział w procesach jakościowych, takich jak: działania korygująco - naprawcze, kontrola zmian, przegląd jakości produktów, reklamacje,
- rozwijanie kultury bezpieczeństwa żywności

Miejsce pracy:
Przemysłowa 5B, 62-300 Września, powiat: wrzesiński, woj: wielkopolskie

Pracodawca:
LEVANT FOODS Sp z o.o.

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40

Typ propozycji:
praca stała

Wymagania konieczne:
  • wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
  • Wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe, kierunki związane z przetwórstwem żywności, zarządzaniem jakością lub pokrewne. Znajomość norm bezpieczeństwa żywności (HACCP, BRC, IFS). Kreatywność, analityczne myślenie i otwartość na innowacje. Umiejętność pracy w zespole i współpracy z działami marketingu oraz produkcji. Aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna. Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej. Znajomość języka angielskiego na poziomie B1.


Inne wymagania:
Wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe, kierunki związane z przetwórstwem żywności, zarządzaniem jakością lub pokrewne. Znajomość norm bezpieczeństwa żywności (HACCP, BRC, IFS). Kreatywność, analityczne myślenie i otwartość na innowacje. Umiejętność pracy w zespole i współpracy z działami marketingu oraz produkcji. Aktualna książeczka sanitarno - epidemiologiczna. Doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej. Znajomość języka angielskiego na poziomie B1.

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Osoba do kontaktu:
Tomasz Jakubowski

Wymagane dokumenty:
CV

Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście
Dodano: 03.10.2025, 04:54
ID ogłoszenia: 327675
Udostępnij:
Dodano: 03.10.2025, 04:54
ID ogłoszenia: 327675

Zobacz inne oferty

Do góry