Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 5 384,35 PLNZakres obowiązków:
1. Zamawianie produktów spożywczych na szkolenia;
2. Zarządzanie magazynem: stany minimalne, porządki, inwentaryzacje;
3. Rejestracja faktur zakupowych, wystawianie dokumentów magazynowych;
4. Przygotowywanie i ewaluacja scenariuszy szkoleń kulinarnych;
5. Współpraca z działem realizacji szkoleń, sprzedaży i obsługi klienta;
6. Zarządzanie i odpowiedzialność za właściwy przebieg szkoleń;
7. Uczestnictwo w kursach gotowania i rozwój w zakresie kulinariów.
Miejsce pracy: Postępu 5/7, 02-676 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca: ISK IZABELA ZIELSKA
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Typ propozycji: praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: pomaturalne/policealne
- zawód: Specjalista do spraw szkoleń (wymagany staż - lata: 3)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- odporność na stres, obsługa komputera z uwzględnieniem programów Excel oraz Word, Bardzo dobra znajomość obsługi komputera środowisko Windows oraz Internetu
- Wymagania: - wykształcenie pomaturalne/policealne; - obsługa komputera z uwzględnieniem programów Excel i Word; - odporność na stres; - umiejętność pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy, samodzielność; - zainteresowanie kulinariami; - wymagan znajomość języka angielskiego na poziomie B1. - doświadczenie zawodowe - 3 lata. Praca w godz.: 12:00-20:00. [Zgłoszenia: e-mail: [email protected]]
Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie pomaturalne/policealne; - obsługa komputera z uwzględnieniem programów Excel i Word; - odporność na stres; - umiejętność pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy, samodzielność; - zainteresowanie kulinariami; - wymagan znajomość języka angielskiego na poziomie B1. - doświadczenie zawodowe - 3 lata. Praca w godz.: 12:00-20:00. [Zgłoszenia: e-mail: [email protected]]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: e-mail