StPr/25/3654
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 9 000 do 11 000 PLN
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę. Możliwość rozwoju zawodowego oraz realizacja ciekawych projektów. Niezbędne narzędzia do wykonywania pracy. Pakiet benefitów dofinansowanie karty MultiSport, prywatna opieka medyczna Medicover, ubezpieczenie grupowe PZU, bony na święta, zniżki na produkty firmowe. Program poleceń pracowniczych 2 500 zł netto (za polecenie osoby na stanowisko Operatora maszyn lub Pracownika brygady myjącej) lub 1 000 zł netto (za polecenie osoby na pozostałe stanowiska). Finansowa nagroda roczna.
Zakres obowiązków:
Prowadzenie projektów rozwoju nowych, innowacyjnych produktów od momentu kreacji pomysłu do pierwszej produkcji.
Śledzenie trendów i rozwiązań na rynku spożywczym, inicjowanie projektów.
Rozwijanie współpracy z dostawcami surowców i maszyn pod kątem pozyskiwania innowacyjnych rozwiązań technologicznych.
Przygotowywanie dokumentacji technologicznej produktów
Współpraca z jednostkami badawczymi w zakresie m.in. prowadzenia badań stabilności, analiz fizykochemicznych itp.
Miejsce pracy:
32-084 Morawica, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Pracodawca:
U JĘDRUSIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- zawód: Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 2)
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Wykształcenie wyższe kierunek Technologia Żywności, Biotechnologia lub pokrewne. Znajomość prawa żywnościowego i procesów produkcji żywności. Min. 2 -letnie doświadczenie na analogicznym stanowisku w obszarze opracowywania innowacyjnych receptur dla produktów w branży spożywczej. Znajomość technologii produkcji wyrobów spożywczych. Umiejętność pracy z dokumentacją techniczną i tworzenia specyfikacji produktowych. Umiejętność kreowanie, inicjowania i zarządzania projektami. Umiejętność pracy w zespole. Wysoko rozwinięte umiejętności analitycznego myślenia i planowania. Dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.
Inne wymagania:
Wykształcenie wyższe kierunek Technologia Żywności, Biotechnologia lub pokrewne. Znajomość prawa żywnościowego i procesów produkcji żywności. Min. 2 -letnie doświadczenie na analogicznym stanowisku w obszarze opracowywania innowacyjnych receptur dla produktów w branży spożywczej. Znajomość technologii produkcji wyrobów spożywczych. Umiejętność pracy z dokumentacją techniczną i tworzenia specyfikacji produktowych. Umiejętność kreowanie, inicjowania i zarządzania projektami. Umiejętność pracy w zespole. Wysoko rozwinięte umiejętności analitycznego myślenia i planowania. Dobra znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Elzbieta Bunar
Nr telefonu:
126868170
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
. - Przegorzały -Rondo Grunwaldzkie -IKEA -Prądnik Czerwony -Nowa HUta -Grzegórzki