StPr/25/2147
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 7 000 do 9 000 PLN
Zakres obowiązków:
Opracowanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej w oparciu o wymagania HACCP, standardów IFS oraz BRC. Zespołowe prowadzenie identyfikacji zagrożeń, analiz, ocena ryzyk. Uczestnictwo w przygotowaniu, przeprowadzaniu oraz nadzór nad definiowaniem działań poaudytowych zewnętrznych i wewnętrznych oraz innych audytach klientów. Monitorowanie działań audytowych oraz weryfikacja ich skuteczności. Tworzenie raportów z procesów identyfikowalności, symulacji wycofania wyrobów. Organizacja i przygotowanie przeglądów SZJ celem weryfikacji osiągnięć systemu jakości. Reprezentowanie Działu Zarządzania Jakością podczas audytów. Szkolenia pracowników z wymagań postępowania opisanych procedurami wewnętrznymi. Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność z wymaganiami standardów IFS Food oraz BRC Food. Praca w zakresie podnoszenia świadomości bezpieczeństwa żywności. Realizacja zadań ciągłego doskonalenia w ramach Działu Zarządzania Jakością. Praca pomiędzy godzinami od 07.00 do 20.00.
Miejsce pracy:
08-107 Stasin 13, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Pracodawca:
ZAKŁAD DROBIARSKI W STASINIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Zarządzanie Jakością, Technologia Żywności, Towaroznawstwo
- obsługa komputera (znajomość programu MS-Office), obsługa programu MS Excel
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie o profilu spożywczym, znajomość prawa żywnościowego, znajomość wymogów standardów BRC Food / IFS Food, wiedza z zakresu prowadzenia audytów. Certyfikat auditora wewnętrznego oraz inne certyfikaty z obszarów jakości i bezpieczeństwa żywności będą dodatkowym atutem. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, samodzielność, inicjatywa w działaniu, umiejętność dostosowywania się do nowych zadań, kreatywność, odporność na stres. Bardzo dobra organizacja pracy własnej.
Inne wymagania:
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie o profilu spożywczym, znajomość prawa żywnościowego, znajomość wymogów standardów BRC Food / IFS Food, wiedza z zakresu prowadzenia audytów. Certyfikat auditora wewnętrznego oraz inne certyfikaty z obszarów jakości i bezpieczeństwa żywności będą dodatkowym atutem. Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, samodzielność, inicjatywa w działaniu, umiejętność dostosowywania się do nowych zadań, kreatywność, odporność na stres. Bardzo dobra organizacja pracy własnej.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Anna Dąbrowska
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres [email protected] z dopiskiem Specjalista ds. Zarządzania Jakością lub osobiście dostarczyć do siedziby firmy. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest Zakład Drobiarski w Stasinie Spółka z o.o.. z siedzibą w Stasinie 13, moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko specjalisty ds. zarządzania jakością. Wyrażam nadto zgodę na przetwarzanie ww. danych osobowych w przyszłych rekrutacjach na powyższe stanowisko lub inne stanowiska. Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail