StPr/24/2556
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie:
od 7 000 do 8 500 PLN
Zakres obowiązków:
Opracowanie, weryfikacja i aktualizacja dokumentacji systemowej w oparciu o wymagania HACCP, standardów IFS oraz BRC.
Zespołowe prowadzenie identyfikacji zagrożeń, analiz, ocena ryzyk.
Reprezentowanie Działu Zarządzania Jakością podczas audytów.
Szkolenia pracowników z wymagań postępowania opisanych procedurami wewnętrznymi.
Prowadzenie audytów wewnętrznych na zgodność z wymaganiami standardów IFS Food oraz BRC Food.
Praca w zakresie podnoszenia świadomości bezpieczeństwa żywności.
Realizacja zadań ciągłego doskonalenia w ramach Działu Zarządzania Jakością.
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B.
Miejsce pracy:
08-107 Stasin 13, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Pracodawca:
ZAKŁAD DROBIARSKI W STASINIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Zarządzanie Jakością, Technologia Żywności, Towaroznawstwo
- obsługa komputera (znajomość programu MS-Office)
- - Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie o profilu spożywczym, - Znajomość prawa żywnościowego, - Znajomość wymogów standardów BRC Food / IFS Food, - Wiedza z zakresu prowadzenia audytów, - Obsługa komputera oraz znajomość pakietu MS Office (środowisko Windows), - Certyfikat auditora wewnętrznego oraz inne certyfikaty z obszarów jakości i bezpieczeństwa żywności będą dodatkowym atutem, - Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, samodzielność, inicjatywa w działaniu, - Umiejętność dostosowywania się do nowych zadań, kreatywność, odporność na stres. - Bardzo dobra organizacja pracy własnej.
Inne wymagania:
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie o profilu spożywczym, - Znajomość prawa żywnościowego, - Znajomość wymogów standardów BRC Food / IFS Food, - Wiedza z zakresu prowadzenia audytów, - Obsługa komputera oraz znajomość pakietu MS Office (środowisko Windows), - Certyfikat auditora wewnętrznego oraz inne certyfikaty z obszarów jakości i bezpieczeństwa żywności będą dodatkowym atutem, - Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie, dyspozycyjność, samodzielność, inicjatywa w działaniu, - Umiejętność dostosowywania się do nowych zadań, kreatywność, odporność na stres. - Bardzo dobra organizacja pracy własnej.
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres [email protected] z dopiskiem Specjalista ds. Zarządzania Jakością lub osobiście dostarczyć do siedziby firmy. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Na podstawie art. 7 ust. 1 RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez administratora, którym jest Zakład Drobiarski w Stasinie Spółka z o.o.. z siedzibą Stasin 13, 08-107 Paprotnia moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procedury rekrutacji na stanowisko specjalisty ds. zarządzania jakością. Wyrażam nadto zgodę na przetwarzanie ww. danych osobowych w przyszłych rekrutacjach na powyższe stanowisko lub inne stanowiska. Powyższa zgoda została wyrażona dobrowolnie zgodnie z art. 4 pkt 11 RODO.
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail