StPr/25/0009
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie:
od 6 500 PLN
Zakres obowiązków:
*przyjmowanie dostaw mięsa i jego przetworów;
*przechowywanie mięsa i jego przetworów w punkcie sprzedaży;
*przygotowywanie mięsa i jego przetworów do sprzedaży oraz jego ekspozycja i oznaczenie;
*obsługiwanie klientów podczas sprzedaży mięsa i jego przetworów zgodnie ze standardami jakości;
*zawieranie transakcji sprzedaży oraz przyjmowanie i wydawanie dokumentów z nią związanych;
*kontrolowanie jakości sprzedawanego mięsa i jego przetworów;
*przyjmowanie i rozpatrywanie reklamacji lub pośredniczenie w ich załatwianiu;
*uczestniczenie w przeprowadzaniu kontroli wewnętrznej (inwentaryzacji);
*organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP, ochrony ppoż., ochrony środowiska i systemu HACCP.
Miejsce pracy:
Dworcowa 23, 34-300 Żywiec, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Pracodawca:
ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- doświadczenie w pracy w zespole, Doświadczenie w handlu, obsługa klienta i techniki sprzedaży
- [Umiejętność 2] : łatwość wypowiadania się, nawiązywania kontaktu z ludźmi, skutecznego przekonywania [Umiejętność 1] : umiejętność nawiązywania kontaktu z klientem, obsługa urządzeń fiskalnych oraz terminala płatniczego, [Inne] : -mile widziane doświadczanie zawodowe
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : łatwość wypowiadania się, nawiązywania kontaktu z ludźmi, skutecznego przekonywania [Umiejętność 1] : umiejętność nawiązywania kontaktu z klientem, obsługa urządzeń fiskalnych oraz terminala płatniczego, [Inne] : -mile widziane doświadczanie zawodowe
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Osoba do kontaktu:
Paweł Barcik
Nr telefonu:
500262209
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
CV lub skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail