StPr/24/14219
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę w zastępstwie
Wynagrodzenie:
od 4 666 PLN
+ premia regulaminowa od 10%, + dodatek stażowy od 5% do 20%,
Zakres obowiązków:
- wykonywanie badań organoleptycznych, fizycznych i chemicznych żywności (metody klasyczne) zgodnie z ustalonymi normami i procedurami badawczymi;
- udział we wdrażaniu nowych metod badawczych i ich walidacji/weryfikacji;
- udział w badaniach PT/ILC;
- udział w realizacji programu potwierdzania ważnościwyników;
- opracowywanie i aktualizacja dokumentacji laboratoryjnej;
- prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania;
- sprawdzanie wyposażenia pomiarowo-badawczego zgodnie z instrukcjami;
Miejsce pracy:
Marsa 112, 04-470 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Pracodawca:
Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologii żywności i żywienia człowiek
- zawód: Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 3)
- polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
- Pakiet MS Office, Obsługa komputera
- Wymagania: - wykształcenie wyższe z zakresu technologii żywności i żywienia człowieka, dietetyki, chemii lub kierunków pokrewnych związanych z obszarem żywności; - pozytywne przejście testów sensorycznych, na daltonizm wzrokowy oraz umiejętność opisywania właściwości produktów. - doświadczenie pracy na stanowisku analityka sensorycznego/analityka badań klasycznych - dobra znajomość obsługi komputera w zakresie pakietu Microsoft Office; - umiejętność wykorzystania podstawowych narzędzi analizy statystycznej, - umiejętność pracy w zespole, uczciwość, dobra organizacja pracy, umiejętność łączenia faktów i wyciągania wniosków; - co najmniej 3 lata doświadczenia zawodowego; Mile widziane: - doświadczenie pracy w laboratorium akredytowanym zgodnie z PN-EN ISO/IEC 17025 - zorientowanie na rozwój własny, znajomość technik i metod badań sensorycznych. Wymagane dokumenty: - list motywacyjny; - CV; Kontakt: Tel. 261815202 e-mail: [email protected]
Inne wymagania:
Wymagania: - wykształcenie wyższe z zakresu technologii żywności i żywienia człowieka, dietetyki, chemii lub kierunków pokrewnych związanych z obszarem żywności; - pozytywne przejście testów sensorycznych, na daltonizm wzrokowy oraz umiejętność opisywania właściwości produktów. - doświadczenie pracy na stanowisku analityka sensorycznego/analityka badań klasycznych - dobra znajomość obsługi komputera w zakresie pakietu Microsoft Office; - umiejętność wykorzystania podstawowych narzędzi analizy statystycznej, - umiejętność pracy w zespole, uczciwość, dobra organizacja pracy, umiejętność łączenia faktów i wyciągania wniosków; - co najmniej 3 lata doświadczenia zawodowego; Mile widziane: - doświadczenie pracy w laboratorium akredytowanym zgodnie z PN-EN ISO/IEC 17025 - zorientowanie na rozwój własny, znajomość technik i metod badań sensorycznych. Wymagane dokumenty: - list motywacyjny; - CV; Kontakt: Tel. 261815202 e-mail: [email protected]
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Nr telefonu:
261815202
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
- list motywacyjny; - CV;
Sposób przekazania dokumentów:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail