StPr/25/0335
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie:
1 994,40 PLN
Zakres obowiązków:
Ocena przydatności surowców (mąki pszennej, cukru, tłuszczu, jaj itd.) oraz przygotowanie ich do produkcji; Mieszanie surowców (zgodnie z recepturami) w zależności od rodzaju ciast (drożdżowe, francuskie, kruche, biszkoptowe, biszkoptowo-tluszczowe, orzechowe, bezowe) oraz ich wyrabianie; Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, np. kremów, polew, galaretek, owoców, marmolad, ponczów; Formowane i wypiek lub smażenie, w zależności od rodzaju ciasta, przekładanie i nadziewanie różnymi masami, w zależności od rodzaju ciasta lub ciastek; Ocena organoleptyczna poszczególnych faz procesu technologicznego.
Miejsce pracy:
Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40
Wymagania konieczne:
- wykształcenie: zasadnicze zawodowe
- Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; Zdolność do wysiłku; Dokładność; Praca w zespole.
Inne wymagania:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; Zdolność do wysiłku; Dokładność; Praca w zespole.
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Osoba do kontaktu:
Maciej Guterch
Nr telefonu:
183536307
E-mail:
[email protected]
Wymagane dokumenty:
Skierowanie + CV